Жіночі костюми в одному розділі
Давно думаю про покупку комплекту, але поки що не можу визначитися з фасоном. Хочу переглянути кілька моделей одразу, щоб порівняти посадку та довжину елементів. Не дуже зручно переглядати весь каталог одягу, коли цікавить саме розділ із костюмами. Мені важливо, щоб усі варіанти були зібрані на одній сторінці. Також звертаю увагу на фото кожної позиції, бо без них складно оцінити вигляд комплекту. Хотілося б мати можливість спокійно переглянути весь перелік без переходів до інших категорій. Якщо хтось уже переглядав зручний каталог із комплектами, підкажіть, де це зробити.
7 Views
Я нещодавно шукала комплект для повсякденного гардероба і заходила в категорію, де представлені жіночі костюми 25 Union. Було зручно, що всі моделі зібрані в одному розділі каталогу. У переліку є трикотажні варіанти з різною посадкою. Кожна позиція має фото, тому можна порівняти кілька фасонів між собою. Я переглянула весь асортимент без переходу до інших частин сайту. Такий формат дозволяє зосередитися саме на костюмах. У результаті вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.